Henriette Faroche

Henriette Faroche heeft als merk een zeer snelle ontwikkeling en groei doorgemaakt.
Dit komt met name door de zeer persoonlijke en op de cliënt afgestemde behandelingen en producten. De behandelingen van Henriette Faroche bieden goede doorgroeimogelijkheden en intensiteit.

Wanneer cliënten de eerste keer in de salon komen beginnen zij altijd met een basis behandeling. Het is dan uiteraard heel belangrijk hoe de huid reageert op de producten. Alle behandelingen en producten hebben een ding met elkaar gemeen: “de kracht van de natuur” . Henriette Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de FaroMatique lijn. De oliën zijn pure extracten uit de bloemen en planten met een intensieve werking. Deze wetenschap werd al 3000 jaar voor Christus door chinezen beschreven en gehanteerd in therapieën.
Het gebruik van etherische oliën word nog steeds veel toegepast. Henriette Faroche heeft exact die etherische oliën samen gebracht die zorgen voor een snelle celgeneratie en die probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Een hele oude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. 

Een combinatie van de belangrijkste essentiële oliën zijn samengebracht in verschillende FaroMatique concentraten. In elke concentraat zit een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemend met een basisolie. In de salonbehandelingen worden FaroMatique concentraten al naar gelang het huidtype van de cliënt, toegevoegd aan een basisgel en een basismasker.

De volgende FaroMatique concentraten kunnen met het gehele Henriette Faroche assortiment gecombineerd worden:

- Hydrasence Concentraat;  met jojoba, aloë vera, kamille, lavendel en calendula 
Regufin concentraat; met avocado, calendula, thijm, ylang ylang, sinaasappel en mandarijn
Matifiant concentraat; met amandel, hamamelis, salie, ylang ylang, citroen en melisse 
Sensilence concentraat; met avocado, kamille, ylang ylang, aloë vera, rozen en rozenhout 
Brillant concentraat; met jojoba, allantoine, wortel, aloë vera, kamille en calendula 
Concentraat voor oog/hals; met amandel,  korenbloem,  klimop, arnica en hop 
Concentraat voor buste en buik; met amandel, jojoba, hamamelis en fenegriek

Deze concentraten geven in combinatie met de werkzame stoffen een ongekend resultaat. Laat de natuur haar gang gaan.

inloggen